Kippen(ras) Schijndelaar


pluimvee.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Kippen(ras) Schijndelaar
Dierenbeeldbank
Dierenfotograaf blog » pluimveerassen
http://www.dierenbeeldbank.nl/weblog/tag/pluimveerassen

Kippenforum
- schijndelaar • kippenforum.nl. info over kippen hoenders en hun verzorging, gedrag, voeding, ziekten, kuikens, aanschaf plus advertenties...................
http://kippenforum.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=80&t=57897&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Levendehave
Schijndelaar | levende have
http://www.levendehave.nl/kennisbank/algemeen/schijndelaar

Nederlandsehoenderclub
Nederlandse hoender club: schijndelaars. nhc
http://www.nederlandsehoenderclub.eu/index.php?id=41

Pluimveeplaza
Vraag & aanbod kippen en ander pluimvee. vraag & aanbod van pluimvee, kippen, raskippen, sierkippen, legkippen, eenden, ganzen, pauwen, duiven, kalkoenen, fazanten, kwartels, patrijzen, parelhoendes, watervogels, broedeieren etc,.. diverse links en nog veel meer...
http://pluimveeplaza.nl/index.php?site=anzeigen&art=4

Gerelateerd
 • Wageningen UR: Drinkwaterkwaliteit voor vleeskuikens
  De Nederlandse Vakbond Pluimveehouders (NVP) gaat op een praktische en slagvaardige wijze de belangen van de pluimveehouders in Nederland behartigen om daarmee de positie van de pluimveehouders te versterken. De NVP is van mening dat de huidige belangenbehartiging verbetering behoeft. Zij wil dit dan ook tezamen met de pluimveehouders zelf gestalte geven. De NVP staat voor een onafhankelijke, zelfstandige sectorale belangenbehartiging. Kenmerk is een platte organisatie. Alleen pluimveehouders en haar medewerkers kunnen lid worden.
 • Inwoners Schore halen de eieren uit de muur
  SCHORE - Een frikandel uit de muur trekken, daar kijkt niemand vreemd van op. Maar in Schore kan dat sinds kort ook met eieren. De inwoners van het dorp hoeven voor eieren dus niet meer naar de supermarkt, ze halen ze rechtstreeks bij de plaatselijke kippenboer.
 • Experts Wageningen: 'We zullen nooit voorgoed afrekenen me..
  Zes vragen over de vogelgriep en de gevolgen voor de Nederlandse pluimveesector.
 • Landelijk vervoersverbod voor pluimveesector opgeheven
  ASSEN - Het landelijke vervoersverbod voor de pluimveesector is opgeheven. In plaats daarvan is er Nederland ingedeeld in vier regio's, waartussen de contacten tot een minimum worden beperkt. Drenthe is met Groningen, Friesland, Flevoland en delen van Overijssel ingedeeld in één regio.Regionale aanpakMet deze nieuwe regionale aanpak wil staatssecretaris Dijksma de vogelgriep bestrijden. De afgekondigde toezichtzones van 10 kilometer rondom de besmette bedrijven in Hekendorp, Ter Aar en Kamperveen blijven bestaan. Daar blijft een vervoersverbod van kracht. Alle maatregelen zijn erop gericht om te voorkomen dat vogelgriep zich kan verspreiden en blijven naar verwachting 21 dagen in stand.
 • Pluimveehouders mogen weer nieuwe dieren naar lege stallen..
  DEN HAAG - Pluimveehouders in Brabant mogen weer nieuwe dieren naar hun lege stallen laten brengen. Staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) kondigde dinsdag een aangepast pakket maatregelen aan om de vogelgriep te bestrijden.
 • Boonstra Groep neemt Kazemier Logistics over
  De directies van Kooiker Groep te Grou en de Boonstra Groep te Haulerwijk zijn tot een principe akkoord gekomen over de verkoop van Kazemier Logistics aan de Boonstra Groep. De feitelijke overdracht zal plaatsvinden per 1-1-2015. Kazemier Logistics zal als zelfstandige entiteit opereren binnen de? Lees verder ?
 • 'Dat konijn lijkt wel een hondje'
  Ieder jaar houdt de Pluimvee- en konijnenfokkersvereniging Nieuwkoop en omstreken een tentoonstelling, al was het dit jaar lastig een ruimte te vinden. Gelukkig
 • Vervoersverbod pluimvee zeker twee keer overtreden
  Het vervoersverbod voor pluimvee in verband met vogelgriep is tot nu toe zeker twee keer overtreden. Dat maakte de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bekend. Ook is bekend geworden dat het bedrijf waar de vogelgriep dit weekend is vastgesteld, nog zeker een maand dicht blijft.
 • Taken Europese regelgeving pluimvee en eieren naar COKZ
  De stichting Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel (COKZ) wordt vanaf 1 juli 2012 belast met taken ter uitvoering van Europese regelgeving voor pluimvee, eieren en eiproducten.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
5 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal